Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Dél-Afrika - Hasznos képes leírás - Foci világbajnokság 2010.tlap.hu
részletek »

Dél-Afrika - Hasznos - Foci világbajnokság 2010.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: focivb2010.tlap.hu » Dél-Afrika - Hasznos
Keresés
Találatok száma - 8 db
Dél-afrikai Köztársaság a Wikipédián

Dél-afrikai Köztársaság a Wikipédián

Rengeteg hasznos információ található az oldalon a Dél-afrikai Köztársaságról, az éghajlattól kezdve az élővilágon át az államszervezetig. Rövid összefoglalót találhatunk történelméről is, az őskortól az angol gyarmati időkről, és a köztársaság megalapításáról. Ha valakit a gazdasága, ipara érdekelne, az oldalon erre vonatkozóan is talál információkat.

Dél-Afrikáról mindent - magyarul

Dél-Afrikáról mindent - magyarul

"A legcsodálatosabb élményeket Dél-Afrikában az emberek nyújtják. Bőrük színe lehet fekete, fehér vagy "színes", azaz a két előbbi bármilyen arányú keveréke, természetük nyílt, modoruk kedves, hangulatuk vidám. Gyorsan a szívükbe fogadnak, s attól kezdve a tenyerükön hordanak, hiszen: Te vagy a Vendég!"

Foci vb Dél-Afrika - nemhivatalos oldal (angol)

Foci vb Dél-Afrika - nemhivatalos oldal (angol)

Az angol nyelvű oldalon rengeteg hasznos információt találhatunk a labdarúgó világbajnokságról, többek között a stadionokról, városokról, a szállási, utazási lehetőségekről, autókölcsönzésről. A stadionok elhelyezkedéséről térkép is található az oldalon!

Magyar Nagykövetség Dél-Afrika, Pretoria

Magyar Nagykövetség Dél-Afrika, Pretoria

A Magyar Köztársaság nagykövetsége a dél-afrikai Pretoriában. Konzuli oldalaikon, a külföldön tartózkodó magyar állampolgárok és a Magyarországra utazó külföldi állampolgárok számára igyekeznek minél szélesebb körű tájékoztatást nyújtani. Fontos információk a vízummal kapcsolatban!

Meteoprog - Időjárás Dél-Afrikában

Meteoprog - Időjárás Dél-Afrikában

Pontos időjárási előrejelzés a Dél-afrikai Köztársaság területén, időjárási képek, műholdas felvételek, a víz hőmérséklete. Bár a Dél-Afrikai köztársaság a mérsékelten meleg szubtrópusi övezetben fekszik, így a tél is viszonylag kellemes hőmérsékletű, azért érdemes ezen az oldalon tájékozódni az aktuális időjárási viszonyokról.

Safari Travel - Az Afrika specialista

Safari Travel - Az Afrika specialista

Safari Travel - Az Afrika specialista. Hasznos információk szálláslehetőségekről, bankokról, öltözködésről, telekommunikációról, az egészségügyi ellátásról, nemzeti parkok és főbb látványosságokról, egyszóval mindenről, amit az országról tudni kell!

Trópusi és Utazási Betegségek Intézete

Trópusi és Utazási Betegségek Intézete

Az egzotikus országokba történő utazásaink kapcsán olyan betegségek veszélye fenyeget, amelyek vakcinával, szaktanácsadással, illetve gyógyszerekkel megelőzhetőek. Mindezt egy helyen, Trópusi és Utazási Betegségek Intézetében megkapja! Fő szakterületük:utazási betegségek megelőzése (vakcináció, gyógyszerek, szaktanácsadás stb.), belgyógyászat, trópusi betegségek, fertőző betegségek, foglalkozási betegségek, szemészet és a fentiekkel összefüggő határterületi betegségek gyógyítása.

Worldticketshop - jegyek a foci vb -re

Worldticketshop - jegyek a foci vb -re

A FIFA World Cup, vagyis a Labdarúgó Világbajnokság 2010-ben a Dél-Afrikai Köztársaságban kerül megrendezésre. Ez az első alkalom, hogy a foci világbajnokság rendezési jogát egy afrikai ország kapta meg. Ha szeretne ott lenni 2010 nyarán a világbajnokságon, hogy láthassa, hogy küzd egymással a 32 ország 64 mérkőzés során, akkor nincs más dolga, mint hogy itt és most megrendeli a Labdarúgó VB 2010 jegyeket!

Tuti menü