Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Dél-Afrika képekben képes leírás - Foci világbajnokság 2010.tlap.hu
részletek »

Dél-Afrika képekben - Foci világbajnokság 2010.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: focivb2010.tlap.hu » Dél-Afrika képekben
Keresés
Találatok száma - 7 db
Africa Guide - fotógalériák (angol9

Africa Guide - fotógalériák (angol9

Az Africa Guide angol nyelvű portálon minden megtalálható, amit a "Fekete-kontinensen" látni érdemes. Az utazási információkon, egészségügyön térképeken kívül gyönyörű fényképeket találhatunk, nem csak Dél-Afrikáról, hanem az egész kontinensről.

Dél-Afrika galéria (angol)

Dél-Afrika galéria (angol)

Az oldal ugyan angol nyelvű, de ez esetben semmi szükség nincs nyelvtudásra az oldalon való eligazodáshoz. Hihetetlen mennyiségű, jó minőségű fényképben gyönyörködhetünk a portálon az ország több tájegységéről!

Fokváros képekben (angol)

Fokváros képekben (angol)

Ezen a fényképes úti beszámoló oldalon több száz fotót találhatunk a világ minden tájáról, többek között Fokvárosról, és annak környékéről is. Gyönyörű képek vannak a városban található akváriumokról, ahol testközelből figyelhetjük meg a cápákat.

Fotók Dél-Afrikáról és vadvilágáról (angol)

Fotók Dél-Afrikáról és vadvilágáról (angol)

Rengeteg lélegzetelállító fotó, képeslap a Dél-Afrikai köztársaság különböző területeiről (Limpopo, Mpumalanga, Gauteng, stb.), és vadvilágáról. Nézd meg a saját szemeddel, hogy mi vár Rád Dél-Afrikában, legyen szó városnézésről, vagy egy szafariról!

National Geographic - Dél-Afrika (angol)

National Geographic - Dél-Afrika (angol)

A National Geographic immáron több mint 120 éves múltra tekint vissza. Jelentősége a sajtótörténetben többe között a képes újságírás területén mutatkozik meg. Mindenki számára köztudott, hogy a National Geographic fotósai a legjobbak között vannak a világon! Ezen az oldalon Dél-Afrikáról láthatunk lenyűgöző fotókat a legjobbaktól!

Overlandafrica - Dél-Afrika (angol)

Overlandafrica - Dél-Afrika (angol)

Afrika útikalauz angol nyelven, rengeteg fotóval! Afrikát az éghajlati, kulturális és földrajzi különbségek teszik egy valódi játszótérré a kalandvágyó utazó számára. A kiválasztott úti célok Dél-Afrikában is évről évre bővülnek, ez egyre inkább hozzáférhetővé teszi az országot.

Utazási fotók (angol)

Utazási fotók (angol)

Fotók a Dél-Afrikai Köztársaságról. Fokváros, Durban, Jóreménység-foka, stb. Információk a helyszínekről, a fő látványosságokról. Találhatunk térképeket, útikalauzokat, és hasznos linkeket Dél-Afrikáról.

Tuti menü