Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Foci vb 2010 - Helyszínek,városok képes leírás - Foci világbajnokság 2010.tlap.hu
részletek »

Foci vb 2010 - Helyszínek,városok - Foci világbajnokság 2010.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: focivb2010.tlap.hu » Foci vb 2010 - Helyszínek,városok
Keresés
Találatok száma - 9 db
Durban hivatalos oldala (angol)

Durban hivatalos oldala (angol)

Durban város hivatalos oldala. Durban a tökéletes nyaralóparadicsom, a város legnevesebb hindu polgára a Mahatmának nevezett Mohandasz Karamcsand Gandhi volt, aki 1893-ban ifjú ügyvédként itt telepedett le. A foci vb helyszíne, a Durban Stadium 70 000 főt képes befogadni.

Fokváros hivatalos oldala (angol)

Fokváros hivatalos oldala (angol)

Fokváros a Dél-afrikai Köztársaság törvényhozási fővárosa és negyedik legnagyobb települése. Az oldalon minden információt megtalálhatunk magáról a városról, és természetesen a foci vb-ről is, hiszen ez a város is az egyik helyszíne a mérkőzéseknek.

Johannesburg hivatalos oldala (angol)

Johannesburg hivatalos oldala (angol)

Johannesburg városának hivatalos oldala. Johannesburg a Dél-afrikai Köztársaság legnagyobb területű és legnépesebb városa, elővárosokkal együtt 8 millió fő a népessége. A 94.700 fő befogadására alkalmas Soccer City, és a 61.000 fős Ellis Park Stadium a foci vb két helyszíne a városban.

Mangaung/Bloemfontein hivatalos oldala (angol)

Mangaung/Bloemfontein hivatalos oldala (angol)

Mangaung / Bloemfontein város hivatalos oldala. Bloemfontein a Dél-afrikai Köztársaság egyik fővárosa. Stadionja, a Free State Stadium nevét Free State tartományáról kapta. A stadion befogadóképessége 48 000 fő.

Nelson Mandela Bay/Port Elizabeth (angol)

Nelson Mandela Bay/Port Elizabeth (angol)

Nelson Mandela Bay/Port Elizabeth város hivatalos oldala angol nyelven, a város Dél-Afrika egyik legjelentősebb kikötővárosa. It található a 2010-es foci vb egyik helyszíne, a 48 000 fős Nelson Mandela Bay Stadion.

Nelspruit/Mbombela hivatalos oldala (angol)

Nelspruit/Mbombela hivatalos oldala (angol)

Nelspruit/Mbombela város hivatalos oldala angol nyelven. Mpumalanga tartomány székhelye, melynek jelentése a szvázi törzs nyelvén azt jelenti, hogy "a hely, ahol felkel a nap". A foci vb-re stadiont építettek (Mbombela Stadium), melynek befogadóképessége 46.000 fő, körülbelül 7 km-re fekszik Nelspruit központjától.

Polokwane hivatalos oldala (angol)

Polokwane hivatalos oldala (angol)

Polokwane város hivatalos oldala angol nyelven. Polokwane nevének jelentése "a biztonság városa" korábban Pietersburgnek hívták. A város stadionja a Peter Mokaba Stadion - melyet a foci vb-re építettek-, 46 000 főt képes befogadni.

Pretoria hivatalos oldala (angol)

Pretoria hivatalos oldala (angol)

Pretoria a Dél-afrikai Köztársaság közigazgatási fővárosa, a portál a város hivatalos oldala. Rengeteg információ található az oldalon a városról, szállásról, szórakozási-, kikapcsolódási lehetőségekről, érdekeségekről, látnivalókról. Külön foglalkoznak a foci vb-vel is.

Rustenburg hivatalos oldala (angol)

Rustenburg hivatalos oldala (angol)

Rustenburg város hivatalos oldala angol nyelven. A foci vb egyik helyszíne, stadionja a Royal Bafokeng Stadium, melyben 42 000 ember nézheti egyszerre kedvenc csapata mérkőzéseit. Érdekesség, hogy Rustenburgtól 30 kilométerre fekszik a híres Sun City, mely az első kaszinó és üdülőközpont volt Dél-Afrikában.

Tuti menü