Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Foci vb csapatok - C csoport képes leírás - Foci világbajnokság 2010.tlap.hu
részletek »

Foci vb csapatok - C csoport - Foci világbajnokság 2010.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: focivb2010.tlap.hu » Foci vb csapatok - C csoport
Keresés
Találatok száma - 4 db
Algéria

Algéria

Az algériai labdarúgó szövetség hivatalos oldala arab és francia nyelven. Becenevük: Sivatagi Rókák. 2010-ben harmadik alkalommal vesznek részt a futball világbajnokságon. Legnagyobb sikerük, hogy 1990-ben megnyerte az afrikai nemzetek kupáját.

Amerikai Egyesült Államok

Amerikai Egyesült Államok

Az amerikai labdarúgó szövetség hivatalos oldala angol és spanyol nyelven. Legjobb eredménye egy harmadik helyezés volt, amelyet az első, 1930-as tornán sikerült elérnie. Az amerikai labdarúgó-válogatott első, nem hivatalos mérkőzésére 1885-ben volt Kanada ellen, amit Kanada nyert meg.

Anglia

Anglia

Az angol labdarúgó szövetség hivatalos oldala, angol nyelven. Anglia hagyományosan a világ futballjának egyik legerősebb csapata. Érdekesség, hogy az Egyesült Királyságot más országokhoz képest hagyományosan eltérően kezelik a futball világában, hiszen más államok egyetlen csapattal vehetnek részt a nemzetközi versenyeken, itt azonban a négy államalkotó nemzetnek külön-külön bajnoksága és válogatottja van.

Szlovénia

Szlovénia

A szlovén labdarúgó szövetség hivatalos oldala, szlovén nyelven. A Jugoszláviából elsőként kiváló szlovén csapat az 1996-os Eb-selejtezőkön az ötödik helyen végzett a csoportjában, így nem jutott be a rendezvényre. A 2000-es eseményen és a 2002-es világbajnokságon is a csoportkörig jutott. Az ezeket követő világversenyekre nem sikerült indulási jogot szerezniük.

Tuti menü