Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Foci vb csapatok - D csoport képes leírás - Foci világbajnokság 2010.tlap.hu
részletek »

Foci vb csapatok - D csoport - Foci világbajnokság 2010.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: focivb2010.tlap.hu » Foci vb csapatok - D csoport
Keresés
Találatok száma - 4 db
Ausztrália

Ausztrália

Az Ausztrál Labdarúgó-szövetség hivatalos oldala angol nyelven. Ausztrália tradicionálisan Óceánia egyik legerősebb csapata. A régió kétévente rendezett OFC Nemzetek Kupája viadalát négyszer nyerték meg.

Ghána

Ghána

Ghána eddig négy alkalommal hódította el az afrikai nemzetek kupáját, a 2010-es labdarúgó világbajnokság a második, amire sikerült kijutniuk. A futball a ghánai függetlenség elnyerése, 1957 után lett nagyon népszerű az afrikai országban, miután a független állam első miniszterelnöke, Nkrumah tudatosan használta fel a sportot a nemzet és Afrika függetlenségének jelképeként.

Németország

Németország

A német labdarúgó szövetség hivatalos oldala német és angol nyelven. Németország egyike a világ legsikeresebb válogatottjainak. Három alkalommal nyerték meg a világ- és az Európa-bajnokságot is. Németország azzal büszkélkedhet, hogy az első, és egyetlen csapat, amelynek a kapusa megkapta a világbajnoki aranylabdát Kahn személyében.

Szerbia

Szerbia

A szerb labdarúgó szövetség hivatalos oldala szerb nyelven. 2003 februárig a csapat neve jugoszláv labdarúgó-válogatott volt. A válogatott első mérkőzését csak 1994. december 23-án játszotta le, amelyen vereséget szenvedett a brazil válogatottól.

Tuti menü