Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Foci vb csapatok - F csoport képes leírás - Foci világbajnokság 2010.tlap.hu
részletek »

Foci vb csapatok - F csoport - Foci világbajnokság 2010.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: focivb2010.tlap.hu » Foci vb csapatok - F csoport
Keresés
Találatok száma - 4 db
Olaszország

Olaszország

Az Olasz Labdarúgó-szövetség hivatalos oldala olasz és angol nyelven. A világbajnokságok, és a futball történelmének egyik legsikeresebb válogatottja. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint négy világbajnoki arany-, két ezürt- és egy bronzérem. Olyan játékosokkal büszkélkedhetnek, mint Del Piero, Fabio Capello, Paolo Maldini, Alessandro Costacurta.

Paraguay

Paraguay

A paraguay-i labdarúgó-szövetség hivatalos oldala spanyol és angol nyelven. A válogatott háromszor is bejutott a világbajnokság második fordulójába, de onnan még soha nem lépett tovább, így nem büszkélkedhet Brazilai, vagy Argentína világméretű sikereihez hasonlóval. A dél-amerikai kontinensen azonban sikeresebbek voltak: A Copa Américát kétszer is megnyerték. Az egyik leghíresebb játékosuk José Luis Chilavert kapus volt, aki szabadrúgásairól volt nevezetes.

Szlovákia

Szlovákia

A Szlovák Labdarúgó-szövetség hivatalos oldala szlovák és angol nyelven. A szövetséget 1993-ban alapították, miután Csehszlovákia felbomlott. Rövid története során 2010-ben először jutott ki a labdarúgó világbajnokságra.

Új-Zéland

Új-Zéland

Az Új-zélandi Labdarúgó-szövetség hivatalos oldala angol nyelven. Az ország sokkal híresebb a maori kultúrából, és a Gyűrűk ura filmhelyszíneiből kifolyólag, mint a labdarúgó világbajnoki szerepléseik miatt, 2010-ben másodszorra sikerült kijutniuk. Az OFC (Óceániai Labdarúgó-szövetség) nemzetek kupáján viszont sikeresebben szerepeltek, eddig négyszer sikerült megnyerniük a tornát.

Tuti menü