Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Foci vb csapatok - G csoport képes leírás - Foci világbajnokság 2010.tlap.hu
részletek »

Foci vb csapatok - G csoport - Foci világbajnokság 2010.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: focivb2010.tlap.hu » Foci vb csapatok - G csoport
Keresés
Találatok száma - 4 db
Brazília

Brazília

A brazil labdarúgó-válogatott lapja a FIFA oldalán. Minden idők egyik legsikeresebb labdarúgó válogatottja. Ötszörös világbajnoki győztes, nyolcszoros Copa América győztes, és háromszor hódította el a Konföderációs kupát. A válogatott tagja volt a foci történelem máig egyik legismertebb játékosa Pelé is.

Elefántcsontpart

Elefántcsontpart

Az elefántcsontparti labdarúgó-válogatott lapja a CAF (Afrikai Labdarúgó-szövetség) oldalán. A jelenkor labdarúgásának az egyik legjobb afrikai nemzeti tizenegye, amely 1992-ben megnyerte az afrikai nemzetek kupáját, 2006-ban első alkalommal volt résztvevője volt a labdarúgó-világbajnokság mezőnyének.

Észak-Korea

Észak-Korea

Az észak-koreai labdarúgó válogatott adatlapja a FIFA oldalán. A nemzeti tizenegy legnagyobb sikerét az 1966-os labdarúgó-világbajnokságon érte el, ahol első ázsiai válogatottként továbbjutottak a csoportból.

Portugália

Portugália

A Portugál Labdarúgó-szövetség hivatalos oldala portugál nyelven. 1914-ben alapították a szövetséget, 1926 óta a FIFA tagja. Legfantasztikusabb egyénisége Eusébio Da Silva Ferreira, a mozambiki születésű csatár volt.

Tuti menü