Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Foci vb csapatok - H csoport képes leírás - Foci világbajnokság 2010.tlap.hu
részletek »

Foci vb csapatok - H csoport - Foci világbajnokság 2010.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: focivb2010.tlap.hu » Foci vb csapatok - H csoport
Keresés
Találatok száma - 4 db
Chile

Chile

A Chilei Labdarúgó-szövetség hivatalos oldala spanyol nyelven. Alapító tagja volt a CONMEBOL-nak (Dél-amerikai Labdarúgó-szövetség). A csapat ezidáig hét FIFA világbajnokságon volt jelen, részt vett az elsőn 1930-ban.

Honduras

Honduras

A Hondurasi Labdarúgó-szövetség hivatalos oldala spanyol nyelven. Honduras a "futballháború" szenvedő alanya, amikor 1969-ben a második világbajnoki selejtező mérkőzést követően a salvadori hadsereg megszállta az országot. Jelenleg a legdinamikusabban fejlődő közép-amerikai labdarúgó-válogatott, amelyet a 2001-es Copa América bronzérmük fémjelez.

Spanyolország

Spanyolország

A spanyol labdarúgó szövetség hivatalos oldala spanyol nyelven. A válogatott Európa élcsapatai közé tartozik, 44 év elteltével 2008-ban ismét elhódította a csapat az Európa Bajnoki címet. Leghíresebb játékosok: Raúl, Rafael Gordillo, Emilio Butragueño.

Svájc

Svájc

A svájci labdarúgó szövetség hivatalos oldala német, francia, olasz nyelven. Mind a FIFA, mind az UEFA székhelye az országban van. A bankjairól és óráiról sokkal nevezetesebb Svájc, mint a nemzetközi labdarúgásban elért eredményeiről, bár a XX. század elején még voltak negyeddöntősök többször is, a század második felében a tornát általában nélkülük rendezték, 2010-ben azonban ismét ott lehetnek a legjobbak között.

Tuti menü