Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Foci világbajnokság 2010 linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Dél - Fokváros [2. oldal]
részletek »

Foci világbajnokság 2010 képes leírás: Dél - Fokváros [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: focivb2010.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 89 db
Dél-afrikai utazás

Dél-afrikai utazás

Az Dél-afrikai utazás portálon utazásához minden hasznos információt megtalál, legyen az utazás, szállás, repülőjegy, biztosítás, térkép, időjárás vagy általános információk! Válassza ki előre, hogy milyen programokkal szeretné eltölteni az időt.

Dél-Afrikáról mindent - magyarul

Dél-Afrikáról mindent - magyarul

"A legcsodálatosabb élményeket Dél-Afrikában az emberek nyújtják. Bőrük színe lehet fekete, fehér vagy "színes", azaz a két előbbi bármilyen arányú keveréke, természetük nyílt, modoruk kedves, hangulatuk vidám. Gyorsan a szívükbe fogadnak, s attól kezdve a tenyerükön hordanak, hiszen: Te vagy a Vendég!"

Dél-Korea

Dél-Korea

A dél-koreai labdarúgó szövetség hivatalos oldala, koreai, japán és angol nyelven. A 2002-es dél-koreai-japán közös rendezésű világbajnokságon első ázsiai csapatként az elődöntőbe jutottak, végül a negyedik helyen zártak.

Durban hivatalos oldala (angol)

Durban hivatalos oldala (angol)

Durban város hivatalos oldala. Durban a tökéletes nyaralóparadicsom, a város legnevesebb hindu polgára a Mahatmának nevezett Mohandasz Karamcsand Gandhi volt, aki 1893-ban ifjú ügyvédként itt telepedett le. A foci vb helyszíne, a Durban Stadium 70 000 főt képes befogadni.

Ecobika tippjei, elemzései

Ecobika tippjei, elemzései

Ecobika friss hírei tippjei elemzései oddsai. Mindig friss esélyek összeállítások csapathírek a focivb-ről, 2006-ban sikerült eltalálni a nyerőt, most is?! A fogadóirodáknál a brazilok az esélyesek, de Anglia, Argentína és az örök titkos esélyes Németország is befuthat. Címvédés nem valószínű, tehát az olaszok nem nyernek, Ön szerint?

Elefántcsontpart

Elefántcsontpart

Az elefántcsontparti labdarúgó-válogatott lapja a CAF (Afrikai Labdarúgó-szövetség) oldalán. A jelenkor labdarúgásának az egyik legjobb afrikai nemzeti tizenegye, amely 1992-ben megnyerte az afrikai nemzetek kupáját, 2006-ban első alkalommal volt résztvevője volt a labdarúgó-világbajnokság mezőnyének.

Észak-Korea

Észak-Korea

Az észak-koreai labdarúgó válogatott adatlapja a FIFA oldalán. A nemzeti tizenegy legnagyobb sikerét az 1966-os labdarúgó-világbajnokságon érte el, ahol első ázsiai válogatottként továbbjutottak a csoportból.

FIFA - A foci vb hivatalos oldala (angol)

FIFA - A foci vb hivatalos oldala (angol)

A 2010es dél-afrikai futball világbajnokság hivatalos lapja a Nemzetközi Labdarúgó szövetség oldalán. Itt minden információ megtalálható egy helyen! Hírek, mérkőzések eredményei, csapatok, helyszínek, stb.

Fifa 2010

Fifa 2010

FIFA 2010: fogadás, futball_vb, hírek és egy csomó más. Élő közvetítés idővalós követése, folyamatosan publikálunk az éppen aktuális meccsről illetve a régmúltból is elő-elő kaparjuk a leglátványosabb, legfontosabb, legextrémebb és élményekben gazdag felvételeket. Ez az egy hónap azoknak is emlékezetes marad, akik csak a fotelből vagy éppen az internetről követhetik az eseményeket. Mind a 64 meccsről beszámolunk és mi magunk is díjazni fogjuk a legjobbakat. A 2010-es Fifa a Dél-afrikai Köztársaság-ben kerül megrendezésre, ami az egész Afrikai kontinenst és vele több millió embert mozgat meg. Blogunkat olvasók: egy helyen, egy gyönyörű szép (nagy) csokorba kiválogatott és legszebb bejegyzéseket olvashatják vagy éppen nézhetik (képen és videón egyaránt). Eljött az idő a fogadáshoz is!!! Ha nem tudod melyik caspatra érdemes tenned hamarosan kiderül blogunkon. Hajrá és gyere szurkolj velünk!

Hirdetés
Foci VB 2010

Foci VB 2010

Friss hírek, napra kész eredmények, ellesett pillanatok fotói,izgalmas videó bejátszások a 2010-es labdarúgó világbajnokságról.Minden ami labdarúgás, gólók, események, érdekességek a 2010-es világbajnokságról. Érdekességek a csapatokról, képes és videós bemutatók a világbajnokság helyszineiről. Részletes menetrend a 2010 es focivb ről.

Foci VB 2010

Foci VB 2010

Szeretne képben lenni a 2010-es dél-afrikai Foci Világbajnoksággal kapcsolatban? Érdekli a VB menetrendje, csoportbeosztása? Szeretne érdekes híreket olvasni kedvenc labdarúgóiról? Oldalunkon ezeket mind megtalálja! Emellett rengeteg képpel, videóval kedveskedünk a foci szerelmeseinek. Mire vár, Kövesse velünk nyomon a foci VB mérkőzéseit!

Foci VB 2010 érdekességek

Foci VB 2010 érdekességek

Foci VB 2010 érdekességek, csoportok beosztása, Magyarország eddigi VB szereplései. Itt megtalálod, hol áll most Magyarország az örökös éremtáblázaton. Foci VB 2010 öreg rókái (pl. Michael Ballack vagy Fabio Cannavaro) és ifjú titánjai (pl. Lionell Messi vagy Alexandre Pato)!

Foci vb 2010 Portál

Foci vb 2010 Portál

Az oldal, mint azt a nevéből már biztosan kitaláltad, a 2010-es Dél-Afrikában megrendezésre kerülő világbajnoksággal foglalkozik. Az portál több részből épül fel, egy hírekkel foglalkozó oldal, egy blog valamint egy fórum áll a rendelkezésedre, hogy minden információt begyűjthess.

Foci vb Dél-Afrika - nemhivatalos oldal (angol)

Foci vb Dél-Afrika - nemhivatalos oldal (angol)

Az angol nyelvű oldalon rengeteg hasznos információt találhatunk a labdarúgó világbajnokságról, többek között a stadionokról, városokról, a szállási, utazási lehetőségekről, autókölcsönzésről. A stadionok elhelyezkedéséről térkép is található az oldalon!

Foci VB hírek, tippjáték

Foci VB hírek, tippjáték

Hírek, beszámolók, esélylatolgatások a 2010-es dél-afrikai labdarúgó világbajnokságról a hazai online médiumokból összegyűjtve. Ha regisztrálsz, akkor egy érdekes és izgalmas tippjátékon is részt vehetsz, ahol számos értékes nyeremény talál gazdára. A játékot a foci VB ideje alatt bármikor elkezdheted.

Focimagazin

Focimagazin

Focimagazin.hu - Az optimista focimagazin. Ezen az oldalon naprakész információkat találhatsz a futball világából, legyen szó az angol Premier Ligáról, a francia bajnokságról, a német Bundesligáról, vagy a magyar bajnokságokról.

Fokváros hivatalos oldala (angol)

Fokváros hivatalos oldala (angol)

Fokváros a Dél-afrikai Köztársaság törvényhozási fővárosa és negyedik legnagyobb települése. Az oldalon minden információt megtalálhatunk magáról a városról, és természetesen a foci vb-ről is, hiszen ez a város is az egyik helyszíne a mérkőzéseknek.

Tuti menü