Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Foci világbajnokság 2010 linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Utazási - Worldticketshop [6. oldal]
részletek »

Foci világbajnokság 2010 képes leírás: Utazási - Worldticketshop [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: focivb2010.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 89 db
Utazási fotók (angol)

Utazási fotók (angol)

Fotók a Dél-Afrikai Köztársaságról. Fokváros, Durban, Jóreménység-foka, stb. Információk a helyszínekről, a fő látványosságokról. Találhatunk térképeket, útikalauzokat, és hasznos linkeket Dél-Afrikáról.

Világlátó - Dél-Afrika

Világlátó - Dél-Afrika

Dél-Afrika az utóbbi években a kellemes éghajlat, a barátságos emberek, a megfizethető árak és a látnivalók sokasága miatt érdeklődés középpontjába került. Utazzon a Szivárványországba, hogy megismerkedhessen Dél-Afrika sokszínűségével!

Vista - repülőjegyek Dél-Afrikába

Vista - repülőjegyek Dél-Afrikába

Szeretnél elutazni a foci vb-re Dél-Afrikába? A Vista oldalán lehetőséged van repülőjegyek online keresésére és foglalására. A Vista oldalán adatbankot is találhatunk, melyben információt találhatunk utazási célunkról, sőt, még valutákról is.

Worldticketshop - jegyek a foci vb -re

Worldticketshop - jegyek a foci vb -re

A FIFA World Cup, vagyis a Labdarúgó Világbajnokság 2010-ben a Dél-Afrikai Köztársaságban kerül megrendezésre. Ez az első alkalom, hogy a foci világbajnokság rendezési jogát egy afrikai ország kapta meg. Ha szeretne ott lenni 2010 nyarán a világbajnokságon, hogy láthassa, hogy küzd egymással a 32 ország 64 mérkőzés során, akkor nincs más dolga, mint hogy itt és most megrendeli a Labdarúgó VB 2010 jegyeket!

Tuti menü